BejelentésÉpítési telek-Pécs
Valósítsa meg álmát !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Tisztelt Látogató ! Köszöntöm az oldalon ! Olyan építési telket szeretnék Önnek bemutatni, amely rendkívüli tulajdonságokkal rendelkezik. A telek Pécs központjától néhány percre van. A környék hasonlít egy üdülőövezetre, falusias környezet. Kiváló minőségű aszfaltozott úton közelíthető meg.A telek útcafronti része 60 m. Teljesen közművesített, ezenkívül van még rajta ásott kút is amely ki van bélelve betongyűrűvel. A telek 4000 nm-es, akár négy részre is osztható- földhívatali ajánlás. Ha kinéz az épített ingatlanból, azt a képet láthatja, amit az oldalon mellékeltem. A telekről látni a horvát hegyeket. Lényegében a belvárostól pár percre a természet egy csodás területén lehet.

Elérhetőségeim a Kapcsolat menüpontban.

Kérdezzen, tájékozódjon !

Szívesen válaszolok minden kérdésére.Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Rácz Ákos [ 2013-04-08 22:29 ]

Üdvözlöm!
olvasva hirdetését keresem meg problémámmal Önt bízva a megoldás reményébe sajnos egyéni hitel tatozásom is van és magán vállalkozásomnak is van tartozása az szeretném nullára redukálni és kft alapítás acél mivel egyéni vállal tavalyi évet válásom miatt veszteségesen zártam így most rokkant nyugdíjam 84200-Ft érkezik bank számlámra segítségre van szükségem kérem milyen módon tud segíteni nekem fontos és gyorsan kellene 3000000-FT amivel ezeket a dolgokat tudnám rendezni, előre is köszönöm segítségét jó éj szakát kívánok!%
ÁkosIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!